Τα αποδυτήρια της ομάδας μας έχουν πλέον όνομα!

Λίγους μήνες πριν από τη συμπλήρωση των 100 μας χρόνων και έπειτα από σχετική πρωτοβουλία των Fentagin est.1980 Official την οποία αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά η ΠΑΕ, τα αποδυτήρια της ομάδας μας στο Περιστέρι πήραν το όνομα ενός ανθρώπου που αποτέλεσε έναν στρατιώτη και έναν εργάτη ειδικότερα στα πολύ δύσκολα χρόνια της ιστορίας μας.

Ο Νίκος Κεχαγιάς θα είναι πάντα «εδώ» και θα θυμίζει σε όλους τι πραγματικά συνθέτει το DNA του Ατρόμητου.

Παρών εκτός από την αντιπροσωπεία των οργανωμένων μας φιλάθλων, ήταν ο γιος του Νίκου Κεχαγιά, Βασίλης, που συνεχίζει την παράδοση του πατέρα του, φορώντας τη φόρμα με το Αστέρι.

Η ενημέρωση των Fentagin αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Σε συνεργασία με την ΠΑΕ που μας άνοιξε τον χώρο, αναρτήσαμε σήμερα μια πλακέτα μνήμης στον Νίκο Κεχαγιά.

Ο αγαπημένος μας “Μπούρδας”, ένας πιστός στρατιώτης της ομάδας για δεκαετίες, ήταν αυτός που στις δύσκολες εποχές μάζευε τους παίκτες πριν τον αγώνα για να τους εμψυχώσει.

Ήταν αυτός που φρόντιζε το γήπεδο και τα αποδυτήρια τις εποχές της “παρακμής”.

Ήταν αυτός που έκανε μέχρι και έρανο όταν ο σύλλογος δεν είχε λεφτά για εισιτήρια.

Ο Νίκος Κεχαγιάς, αν μας επιτρέπεται η έκφραση, είναι η φυσιογνωμία που ενσάρκωσε το φιλότιμο, την αγωνιστικότητα, την ανιδιοτέλεια, το πάθος, την ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΗ.

Είναι η φυσιογνωμία που θα μας θυμίζει πάντα τα δύσκολα χρόνια, που ήταν περισσότερα από τα “εύκολα” και πως ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ δεν μας έκαναν οι διακρίσεις και οι χαρές, αλλά η πίστη, η επιμονή και οι σφιγμένες γροθιές σε λύπες και στραβές.

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

FENTAGIN 1980».