Εκκίνηση με το δεξί για τη ομάδα μας στη διαδικασία των playouts της Stoiximan Super League, καθώς ο Ατρόμητος επικράτησε 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, σε ένα ματς με δραματική εξέλιξη.

Το σκορ άνοιξε στο 37’ ο Έντερ Γκονθάλεθ με ένα καταπληκτικό δεξί σουτ στην κίνηση και χωρίς η μπάλα να σκάσει στο έδαφος, έπειτα από την άψογη ασίστ του Βαλένσια. Μάλιστα, ο Τζαβέλλας έχασε σπουδαία ευκαιρία να κάνει το 2-0 πριν από το ημίχρονο, αλλά ο Σούλης είχε τρομερή αντίδραση στο φάουλ του αμυντικού της ομάδας στο 45’+5’.

Ο ΠΑΣ μπόρεσε να ισοφαρίσει πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο χάρη στο πλασέ του Παμλίδη έξω από την περιοχή στο 49’, αλλά η αντίδραση από τον Ατρόμητο ήταν άμεση. Στο 61’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κούντε, προκλήθηκε η σύγχυση μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και από κοντά ο Τζαβέλλας δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας μας.

Το ματς, όμως, δεν είχε τελειώσει και στο 85’ ο Εραμούσπε με κεφαλιά έκανε το 2-2, αλλά και πάλι ο Ατρόμητος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Στο 90’+5’ από μαγική μπαλιά του Κούντε, ο Βέργος με ένστικτο «killer» τέλειωσε υποδειγματικά τη φάση με μία επαφή και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Mαρκετζάνι, Κεσχρίντα, Έρλινγκμαρκ (79’Έρλινγκμαρκ), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ- Κούντε, Έντερ, Κούεν (55’ Φριντζόνσον), Καμαρά (55’ Τζοβάρας), Αντζιέλσκι (70’ Βέργος), Βαλένσια (56’ Βρακάς).