Την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό υπέστη η ομάδα μας στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, αποτέλεσμα που προέκυψε σε πολύ μεγάλο βαθμό από το γεγονός ότι η ομάδα μας από το 35’ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Έρλινγκμαρκ.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία και συγκεκριμένα στο 38’, όταν ο Κουρμπέλης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρ, ενώ στο 45’+2’ ο Σένκεφελντ με κεφαλιά από νέα εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα άουτ.

Η μεγάλη στιγμή της ομάδας μας ήρθε στο 79’, όταν ο Τζοβάρας βρέθηκε από πλάγια θέση απέναντι στον Μπρινιόλι, αλλά το σουτ που επιχείρησε, ήταν άστοχο, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Τελικά, ένα λεπτό αργότερα, ο Ιωαννίδης από κοντά άνοιξε το σκορ και το αποτέλεσμα του αγώνα διαμορφώθηκε στο 93’ με εκτέλεση φάουλ του Μάγκνουσον.

Η σύνθεσή της ομάδας μας:

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζιησαΐας, Μαυρομμάτης (87′ Τζαβίδας), Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Ροτάριου (45’ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (64’ Κλωναρίδης), Μουνίθ (64’ Τζοβάρας), Κιάρτασον (64’ Φριντζόνσον)