Στο 0-0 έμεινε η ομάδα μας στο Περιστέρι κόντρα στη Λαμία για την 5η αγωνιστική της Super League και έφτασε στους 8 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας δημιούργησε την πρώτη της ευκαιρία στο 12’, με την μπάλα από το σουτ του Κλωναρίδη να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ, στο 19’ ήταν η σειρά του Φριντζόνσον να σημαδέψει εκτός εστίας του Σαράνοφ και το 20’ ήταν και πάλι η σειρά του Κλωναρίδη να στείλει την μπάλα εκτός από πλεονεκτική θέση.

Στο 29’ η ομάδα μας απείλησε και από στατική φάση από εκτέλεση φάουλ του Γκονθάλεθ, με την μπάλα να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτυών, ενώ στο 32’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία, όταν από πλεονεκτική θέση ο Ντε Βινσέντι δεν βρήκε καλά την μπάλα με τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει.

Η ομάδα μας συνέχισε να επιτίθεται και στο 34’ ο Κλωναρίδης έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Σαράνοφ με το αριστερό, με την τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου να δημιουργείται στο 45’, όταν ο Κιάρτανσον πλάσαρε, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλους αμυντικούς.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ντε Βινσέντι στο 47’ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά,στο 68’ ο Γιαννιώτης δήλωσε και πάλι «παρών» με υπέροχη επέμβαση σε σουτ του Ασκόφσκι, ενώ ο γκολκίπερ της ομάδας μας είχε και πάλι υπέροχη αντίδραση στο 77’, καθώς πρόλαβε τον Γιακουμάκη, έπειτα από λάθος στην άμυνα.

Η ομάδα μας έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 77’ με πλασέ του Ρομπάιγκ έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά, στο 85’ ο Μουνίθ είδε τον Σαράνοφ να μπλοκάρει την μπάλα στο δυνατό σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή και τα υπόλοιπα συνέβησαν στις καθυστερήσεις.

Ο Χατζηισαΐας στο 90’+1’ έστειλε την μπάλα σε μια προβολή που επιχείρησε με υπερένταση ενώ στο 90’+6’ χάθηκε η σπουδαιότερη στιγμή του αγώνα, με τον Γκονθάλεθ να εκτελεί υπέροχα το φάουλ, αλλά η μπάλα βρήκε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι, στην πλάτη του Σαράνοφ και πάλι στο δοκάρι, αλλά στο δεξί κάθετο.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας είναι μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κούεν, Φριντζόνσον (79’ Μουνίθ), Κλωναρίδης (62’ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (89′ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (62’ Ροτάριου).