Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ατρόμητο ήρθε στο 8’ όταν από την εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ, ο Ανέστης υποχρεώθηκε σε μια επέμβαση με υπερένταση, ενώ στο 31’ο Ισπανός είδε το πλασέ του από πλεονεκτική θέση να κοντράρει πάνω στον Χατζηθεοδωρίδη, φάση την οποία έχτισε με ωραία ενέργεια ο Ρομπάιγ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 33’ ο Καρέλης κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας ήρθε από τα πόδια του Κεσχρίντα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ανέστη να απομακρύνει και πάλι σε κόρνερ.

Η ισοφάριση ήρθε στο 50’, με τον Κούεν να χτίζει το παιχνίδι από το κέντρο και με μια διαγώνια μπαλιά στον Ροτάριου, ο Αυστριακός ξαναπήρε την μπάλα και με μια μαγική ασίστ έδωσε την ευκαιρία στον Ρουμάνο επιθετικό να γράψει το 1-1.

Η τελευταία καλή στιγμή για την ομάδα μας σημειώθηκε στις καθυστερήσεις, με τον Ανέστη να μπλοκάρει το δύσκολο τελείωμα του Τζαβίδα κρατώντας τον βαθμό για τους φιλοξενούμενους.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι το προσεχές Σάββατο (10/9, 21:30) στη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό.

Η σύνθεση:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ (76΄Μαυρομμάτης), Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούεν, Μουνίθ (80΄Φριντζόνσον), Ρομπάιγ (80΄Τζοβάρας), Ροτάριου, Κιάρτανσον (84’ Τζαβίδας)