Την ήττα με σκορ 2-1 υπέστη η ομάδα μας στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που πάλεψε με ψυχή κόντρα στις αντιξοότητες, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με δέκα ποδοσφαριστές λόγω αποβολής του Κιβρακίδη στο 82’.

Το σκορ άνοιξε στο 12’ ο Κούρτιτς από το σημείο του πέναλτι, καθώς έπειτα εξέταση VAR δόθηκε παράβαση για χέρι του Χατζηισαΐα στην περιοχή έπειτα από κεφαλιά του Ίνγκασον. Όσο περνούσε η ώρα, ο Ατρόμητος αποκαθιστούσε την εδαφική υπεροχή του ΠΑΟΚ που ωστόσο δεν μετουσιωνόταν σε ευκαιρίες στην εστία του Γιαννιώτη και μάλιστα στο πρώτο μέρος η καλύτερη ευκαιρία άνηκε στους παίκτες του Κρις Κόλμαν. Συγκεκριμένα, στο 45’ έπειτα από πίεση στην αντίπαλη άμυνα, η μπάλα έφτασε στον Γκονζάλες έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα από το σουτ του Ισπανού πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από την εστία του Κοτάρσκι.

Στο 65’ ο Γιαννιώτης απέκρουσε έξοχα την κεφαλιά του Ζίβκοβιτς από πλάγια θέση και στο 82’ ο Κιβρακίδης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για τάκλιν πάνω στον Τσαούση.

Παρά την αριθμητική υπεροχή του ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που κατάφερε να βάλει… φωτιά στο ματς, όταν αρχικά στο 90’ ο Μουνίθ είδε τον Κοτάρσκι να πραγματοποιεί εκπληκτική επέμβαση σε εκτέλεση φάουλ. Ωστόσο, το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 92’, όταν ο Σουάρεθ με κεφαλιά βρήκε τον Τζοβάρα κι αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τελικά, ο επίλογος γράφτηκε στο 90’+6’ με τον Νάρεϊ να κάνει ένα σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα κόντραρε και στον Ντε Μποκ, καταλήγοντας στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούεν, Μουνίθ (90’+4′ Οικονομίδης ), Τζαβίδας (62′ Ροτάριου ), Κλωναρίδης (80′ Τζοβάρας) Ρομπάιγ (62’ Κιάρτανσον)