Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το τελευταίο ματς της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν στο «Αθανάσιος Διάκος» κόντρα στη Λαμία, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Playouts.

Μόλις στο 11’ χάθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία για τους παίκτες, όταν ο Μουνίθ εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η μπάλα από την προβολή του Κουλούρη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 45’ ο ίδιος παίκτης είδε την μπάλα στο σουτ που επιχείρησε να περνά δίπλα από την εστία των γηπεδούχων.

Στο 53’ χάθηκε ακόμα μια ευκαιρία για το «Αστέρι», όταν ο Βασιλαντωνόπουλος γύρισε ωραία την μπάλα από δεξιά και ο Κουλούρης που έκανε το τακουνάκι έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Η τελευταία ευκαιρία της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 89’, όταν ο Νταβιώτης βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Γκαραβέλη, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων του είπε «όχι».

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ατρόμητος (Κόλμαν): Μάριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Έρλιννγκμαρκ (Στρούγγης 46′), Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Σάλομον (Νάτσος 46′), Χαρίσης, Καρτάλης (Νταβιώτης 63′), Μουνίθ (Ναμπί 46′), Τζαβίδας (Μπεντινέλι 63′), Κουλούρης.