Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτες του Ατρόμητου παραχώρησε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος στο atromitosfc.gr, μιλώντας για τα συναισθήματά του και τις σκέψεις του για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας μας αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να προτιμήσει τον Ατρόμητο και σχολίασε τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν ηδη πραγματοποιηθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος:

Σταύρο, καλώς ήρθες! Ποια είναι τα πρώτα οου συναισθήματα για αυτό το νέο σου βήμα;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Βρίσκομαι σε μια πολύ καλή ομάδα με υψηλούς στόχους. Υπήρχαν κι άλλες προσεγγίσεις από άλλες ομάδες. Ωστόσο, το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον του Ατρόμητου και η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τόσο ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος, όσο και ο προπονητής, Άνχελ Λόπεθ με έκαναν από την πρώτη στιγμή να ξεχωρίσω αυτή την προοπτική και τελικά να έχουμε αυτό το αίσιο τέλος».

Ποιες είναι οι πρώτες σου εικόνες από το νέο σου περιβάλλον;

«Είμαι Έλληνας ποδοσφαιριστής, είμαι πολλά χρόνια σε αυτό το επίπεδο και γνωρίζω ότι οι εγκαταστάσεις είναι πάρα πολύ καλές. Το ήξερα αυτό, αλλά σήμερα το είδα και από κοντά. Όλα όσα είδα είναι υψηλού επιπέδου και πραγματικά χαίρομαι που από εδώ και πέρα θα είμαι σε θέση να δουλεύω και να βελτιώνομαι εδώ».

Ποιος ήταν αυτός ο παράγοντας που σε έκανε να ξεχωρίσεις την πρόταση του Ατρόμητου;

«Αυτό που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή ήταν ο τρόπος προσέγγισης από την ομάδα. Ο κ. Αγγελόπουλος από την αρχή μου έδειξε πόσο πολύ με θέλει και πόσο μεγάλη εμπιστοσύνη έχει στις δυνατότητές μου, αλλά και ο προπονητής όταν μίλησα μαζί του».

Ο Ατρόμητος έχει ήδη προχωρήσει στις μεταγραφές των Καρτάλη, Μπεντινέλι και του Κουλούρη. Ποιες είναι οι δικές σου προσδοκίες;

«Σίγουρα, αυτές είναι κινήσεις που δείχνουν πολλά πράγματα για τους στόχους μας. Αυτά τα νέα παιδιά είναι πολύ σημαντικά για μας. Το σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Ποιοι είναι οι στόχοι;

«Βλέπετε από τα ονόματα που έχουν έρθει, ότι η ομάδα θέλει να ανεβεί επίπεδο. Θέλουμε να επανέλθουμε εκεί που ήμασταν τα προηγούμενα χρόνια και να διεκδικήσουμε την Ευρώπη».

Και το μήνυμά σου για τον κόσμο;

«Ο κόσμος έχει περάσει πολύ δύσκολα αυτή την περίοδο. Θέλουμε να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Είναι το στήριγμά μας. Θα είναι πολύ ευχάριστο να επιστρέψουν. Εγώ τους περιμένω στο γήπεδο και από την πλευρά μας θα υποσχεθούμε να τους ικανοποιήσουμε με την εικόνα μας στο γήπεδο».