Επιστροφή στα στάνταρ που έχει θέσει ο ίδιος ο Ατρόμητος στον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου ευχήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας, Γιώργος Σπανός, στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης εν όψει της νέας σεζόν.

«Πάντα στο ξεκίνημα της σεζόν, αρχίζουμε με αισιοδοξία και θετικό πνεύμα. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας τις δύο μέτριες χρονιές για τα δικά μας στάνταρ και να επιστρέψουμε στις υψηλές πτήσεις που έχουν συνηθίσει τον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Παράλληλα, αναφέρθηκε ότι στα όσα έχουν συμβεί στον Ατρόμητο το φετινό καλοκαίρι κι όχι μόνο στο κομμάτι των μεταγραφών:

«Είχα εκδηλώσει την πρόθεση να αποχωρήσω, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια πρόταση, είμαστε υποχρεωμένοι να θέτουμε τις καλύτερες συνθήκες για να προοδεύει η ομάδα. Προχωρήσαμε σε μια αναδιοργάνωση εσωτερικά, έχουν αναλάβει προσωπικότητες όπως ο Ούμπιντες, ο Μπρίτο, ο Λαζαρίδης. Κάναμε ανακαίνιση στο προπονητικό κέντρο, έχουμε μπει σε ένα πρόγραμμα και για το γήπεδο ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο. Θέλουμε να βέλτιώσουμε την ομάδα και να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους εργαζόμενούς μας, ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κλείσαμε την προετοιμασία μας στην Ισπανία, σε ένα πολύ καλό προπονητικό κέντρο, παίζοντας φιλικά με πολύ δυνατούς αντιπάλους για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να παρουσιαστεί ο Ατρόμητος όπως πρέπει».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο σκεπτικό της επιλογής του νέου μας προπονητή, Άνχελ Λόπεθ και πώς προτιμήθηκε από άλλες περιπτώσεις:

«Είναι ένας νεαρός προπονητής, ένας φιλόδοξος προπονητής. Έδειξε έργο την περσινή σεζόν με την ομάδα του Βόλου. Συλλέξαμε τις πληροφορίες που θέλαμε, ήταν ψηλά στις προτιμήσεις μας και καταλήξαμε να συνεργαστούμε. Διψάει να πετύχει πράγματα και θέλουμε να του δώσουμε τη δυνατότητα να δουλέψει σε υψηλό επίπεδο, δείχνοντας τις δυνατότητές του. Θα τον βοηθήσουμε και εμείς και οι παίκτες».

Τέλος, για τις μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί, είπε:

«Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που παρέχει υψηλές παροχές στους ποδοσφαιριστές, ώστε να εξελίσσονται στην καριέρα τους, να προοδεύουν και να πετυχαίνουν πράγματα. Η μία περίπτωση του Κουλούρη είναι ένας παίκτης που αναδείχθηκε στον Ατρόμητο, βγήκε πρώτος σκόρερ και ανέβηκε επίπεδο, παίρνοντας μεταγραφή στο Championnat. Στο ποδόσφαιρο δεν πηγαίνουν πάντα όπως τα υπολογίζεις. Σας πληροφορώ ότι ο Κουλούρης παρά το γεγονός ότι είχε υψηλότερες οικονομικά προτάσεις, προτίμησε τον Ατρόμητο. Ξέρει ότι τον εμπιστευόμαστε, ξέρει ότι τον πιστεύουμε. Είναι πολύ σημαντικός να αισθάνεται ασφαλής και να δώσει αυτά που μπορεί.

Ο Τζαβίδας μας προτάθηκε από τους σκάουτς στα τμήματα υποδομής, ώς ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ηλικία του. Τα βάλαμε κάτω και είδαμε ότι αξίζει τον κόπο να δώσουμε την ευκαιρία σε αυτό τον ποδοσφαιριστή, να εξελιχθεί και να δείξει τι μπορεί να πετύχει. Εδώ θα έχει τις ευκαιρίες. Μπορεί να βγει και ο ίδιος κερδισμένος, αλλά και η ομάδα».