Ο επιθετικός της ομάδας μας, Ευθύμης Κουλούρης, απάντησε στις ερωτήσεις των φιλάθλων, στην καθιερωμένη Συνέντευξη της Εβδομάδας από τη Super League και σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Παλεύουμε γι' αυτή τη φανέλα, για το σύλλογο και για τον κόσμο μας σε κάθε παιχνίδι. Η στήριξή του φαίνεται πολύ περισσότερο τώρα στα δύσκολα που η ομάδα το έχει ανάγκη και είμαστε χαρούμενοι για τον κόσμο μας και θέλουμε να του προσφέρουμε από 'δω και στο εξής πολλές χαρές».

Αναλυτικά:

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΤΕΛΕΖΟΣ

Ευθύμη πιστεύεις ότι είναι θέμα ψυχολογίας η πορεία της ομάδας; Θα γυρίσετε το «χαρτί»;

«Σαφώς και είναι θέμα ψυχολογίας. Δεν μας αξίζει η θέση που βρισκόμαστε και σε πολλές περιπτώσεις αδικήσαμε και εμείς οι ίδιοι τους εαυτούς μας. Πιστεύουμε στη δουλειά που κάνουμε, στην ομάδα, η διοίκηση μας παρέχει στήριξη και είμαστε πεπεισμένοι πως θα γυρίσουμε την κατάσταση και από ‘δω και στο εξής η πορεία μας θα είναι καλύτερη».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΒΒΑΣ

Γιατί αποφάσισες να γυρίσεις στον Ατρόμητο;

«Οι λόγοι εξ αρχής ήταν ξεκάθαροι μέσα μου. Ο Ατρόμητος που πρόσφερε πολλά, βρισκόμουν σε μία δύσκολη περίοδο της καριέρας μου μετά από δύο πολύ δύσκολα χρόνια στη Γαλλία και η διοίκηση και ο κ. Σπανός με την πρότασή τους μου πρόσφεραν όλα όσα ήθελα και κυρίως την ασφάλεια για να κάνω το restart μου».

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΩΒΑΙΟΣ

Πώς βλέπεις τη στήριξη των φιλάθλων στο πρόσωπό σου;

«Με τους φιλάθλους του Ατρομήτου έχουμε χτίσει μία πολύ όμορφη σχέση. Στηρίζουν συνολικά την ομάδα, όχι μόνο εμένα και η στήριξή τους φαίνεται πολύ περισσότερο τώρα στα δύσκολα που η ομάδα το έχει ανάγκη και είμαστε χαρούμενοι για τον κόσμο μας και θέλουμε να του προσφέρουμε από ‘δω και στο εξής πολλές χαρές».

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΧΡΙΤΖΗΣ

Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό σου όνειρο;

«Το ποδόσφαιρο με έχει διδάξει πως μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να είναι ανατρεπτικό. Τα πάντα αλλάζουν γρήγορα, οπότε αυτό που κοιτάω είναι να απολαμβάνω κάθε στιγμή του. Όνειρα σίγουρα έχω και μάλιστα πολλά, όμως θεωρώ πως για να κατακτήσεις στόχους απαιτείται δουλειά, προσήλωση και θυσίες και με υγεία και θέληση τίποτα δεν είναι αδύνατο».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΑΒΑΖΗΣ

Αν μπορούσες να βελτιώσεις κάποιο ποδοσφαιρικό σου χαρακτηριστικό, ποιο θα ήταν;

«Καθημερινά προπονούμαι για να βελτιώνομαι. Μακάρι κάθε ημέρα που περνά να είμαι και πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής».

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΡΑΜΤΖΙΩΤΗΣ

Τι λείπει από την ομάδα για να πάρει αποτελέσματα;

«Η ψυχολογία. Τα σερί αρνητικά αποτελέσματα σε κάνουν να χάνεις τη σιγουριά σου. Εκεί υστερούμε. Βέβαια, υπήρξαν και αγώνες που δεν είχαμε και τον παράγοντα τύχη μαζί μας. Η νίκη με τον Απόλλωνα όμως ήρθε σε κατάλληλο timing και είμαι απόλυτα βέβαιος πως πλέον θα βρούμε τον δρόμο μας».

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ

Ποια υπόσχεση μπορείς να δώσεις στον κόσμο;

«Πως θα παλεύουμε γι’ αυτή τη φανέλα, για το σύλλογο και γι’ αυτούς σε κάθε παιχνίδι. Ο κόσμος θα πρέπει να είναι σίγουρος πως μας “πονάει” και εμάς όσο κι αυτούς η φετινή μας πορεία και εικόνα. Παλεύουμε να το αλλάξουμε και αυτό τους υπόσχομαι πως θα δούνε έναν Ατρόμητο που ακόμα και όταν δεν έχει τα αποτελέσματα που όλοι θέλουμε, θα βγαίνουμε από το γήπεδο έχοντας δώσει τα πάντα».

ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ

Ο Ατρόμητος έχει σοβαρή διοίκηση, γηπεδικές και προπονητικές υποδομές και ένα καλό ρόστερ και προπονητικό τιμ. Τι λείπει;

«Όλα όσα αναφέρεις ισχύουν. Ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει βήματα προόδου σε τομείς που είναι καταλυτικοί για έναν σύλλογο. Οι προπονητικές εγκαταστάσεις είναι άρτιες, μας παρέχουν όλα όσα απαιτούνται για να είμαστε αποσπασμένοι και προσηλωμένοι στο κομμάτι της δουλειάς μας. Αυτό που λείπει αν είναι κάτι αυτό, είναι μια επιτυχία για τον σύλλογο και αυτή είναι να επιστρέψουμε και πάλι σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση».