Το δικό της σύνθημα εν όψει της σεζόν 2021/22 έδωσε η Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος, Κάτια Κοξένογλου στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου μας προπονητή, Άνχελ Λόπεθ.

Αναλυτικά η δήλωσή της για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα το φετινό καλοκαίρι, αλλά και για τους στόχους της φετινής σεζόν:

«Αρχίζουμε τη σεζόν 2021/22 με τους ίδιους υψηλούς στόχους, κάνοντας μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα. Ανανεώσαμε και θα συνεχίσουμε να ανανεώνουμε το ρόστερ. Δημιουργούμε μία ομάδα ανταγωνιστική, μία ομάδα που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, μία νέα ομάδα που θα χρειάζεται την υπομονή και τη στήριξη των φιλάθλων μας.

Αναβαθμίσαμε τις εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου και το εξοπλίσαμε με τελευταίας τεχνολογίας υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Ενισχύσαμε το αθλητικό μας τμήμα με παλιές δόξες της ομάδας, προσθέσαμε γερμανική ποιότητα με την Capelli Sport, που αποτελεί το νέο επίσημο προμηθευτή της ένδυσης και τέλος ανανεώσαμε το προπονητικό τιμ επιλέγοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου Ισπανό προπονητή.

Στο πλαίσιο αυτό με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζω τον κύριο Άνχελ Λόπεθ που έδειξε τα διαπιστευτήριά του στο περσινό πρωτάθλημα. Είναι νέος σε ηλικία, αλλά έμπειρος και του εύχομαι επιτυχία και πολλές. Τον Άνχελ Λόπεθ θα πλαισιώσουν οι συμπατριώτες του, Μπουένο Βιθιόζο που θα είναι βοηθός προπονητή Πανιέγο Ντίαζ που θα είναι γυμναστής φυσικής κατάστασης.

Τους καλωσορίζω λοιπόν στο Περιστέρι μαζί με τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων, τον Ιταλό Κλαούντιο Ραπατσιόλι, που έχει σημαντική διαδρομή όχι μόνο ως προπονητής, αλλά ως καθηγητής στη σχολή Κοβερτιάνο, που είναι από τις μεγαλύτερες του κόσμου.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή αρχή από σήμερα στην ομάδα μας».