Συνέντευξη στο sport-fm.gr παραχώρησε ο Έντερ Γκονθάλεθ, μιλώντας για την πρώτη του χρονιά στον Ατρόμητο.

Ως μια οικογένεια που την ένιωσε έτσι από την πρώτη στιγμή χαρακτήρισε τον Ατρόμητο ο Έντερ Γκονθάλεθ, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο sport-fm.gr.

Από τη μαγευτική Μαγιόρκα, όπου ξεκίνησε η μεγάλη του αγάπη για το ποδόσφαιρο, στην Ελλάδα και την ομάδα των Δυτικών Προαστίων, ο Έντερ μοιράζεται μαζί μας τη γεύση, που του άφησε η πρώτη του χρονιά ως παίκτης των Περιστεριωτών. Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι ανήκει στον συγκεκριμένο σύλλογο. «Έφτασα το καλοκαίρι σε αυτή την ομάδα και ήταν δύσκολα για εμένα, επειδή δεν ήξερα σίγουρα αν θα έρθω ή όχι, λόγω της κατάστασης, που επικρατούσε με την παλιά μου ομάδα. Όμως, όλα πήγαν καλά στο τέλος και είμαι πολύ χαρούμενος, που βρίσκομαι εδώ και θεωρώ ότι ήταν μια πολύ καλή χρονιά για εμένα. Νιώθω την ομάδα μου σαν οικογένεια από την πρώτη στιγμή, πράγμα το οποίο είναι σαφώς σημαντικό για εμένα. Είμαι πολύ καλά εδώ!».

Στη συνέχεια της κουβέντας μας θυμήθηκε τις πιο ξεχωριστές και σημαντικές στιγμές, που έχει ζήσει φορώντας τη φανέλα του Ατρόμητου από τη στιγμή που ήρθε μέχρι σήμερα. «Πιστεύω ήταν ο πρώτος αγώνας που έπαιξα με την ομάδα μου μια πολύ σημαντική στιγμή για εμένα. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη και μοναδική. Ήρθα από τη Ρουμανία, όπου οι οπαδοί δεν είχαν την τρέλα, που έχουν οι οπαδοί εδώ. Για εμένα αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο όταν παίζω».

«Ξεκίνησα από πολύ μικρός να παίζω. Όπως είπα και πριν, ο πατέρας μου στα πέντε μου χρόνια με πήγε σε μια ομάδα κοντά στο σπίτι μας. Στην αρχή, απ’ ό,τι μου έχει πει, έκλαιγα πολύ (γέλια)! Τη δεύτερη μέρα, όμως, μπήκα κατευθείαν στο κλίμα. Φάνηκε αμέσως η διαφορά μου σε σχέση με τα άλλα παιδιά. Έτσι από πολύ νωρίς μεγάλες ομάδες της πόλης μου με ήθελαν.
Ο ποδοσφαιριστής που θαύμαζα από μικρός ήταν ο Τσάβι. Από την πρώτη στιγμή μου άρεσε πολύ το στυλ του και ο τρόπος που έπαιζε. Και μετά όταν ήρθε ο Ινιέστα θαύμαζα πολύ και τους δύο. Ήταν καταπληκτικοί παίκτες».