Από την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου ο Κρις Κόλμαν είναι και επίσημα ο προπονητής της ομάδας μας, με στόχο να επαναφέρει τον Ατρόμητο στις υψηλές πτήσεις. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν βρεθεί ποτέ στον πάγκο του «Αστεριού», με το βιογραφικό του να «μιλά» από μόνο του.

O Κρις Κόλμαν είναι ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία της Φούλαμ στον 21ο αιώνα, καταγράφοντας 176 ματς στον πάγκο των Λονδρέζων και συνολικά 1453 μέρες. Παράλληλα με τα 5,5 χρόνια στην εθνική Ουαλίας είναι επίσης ο μακροβιότερος στην τεχνική ηγεσία της χώρας του από το 2000 και μετά και τέταρτος συνολικά, ενώ είναι ο άνθρωπος που την έχει οδηγήσει στις μεγαλύτερές της επιτυχίες.

Η Ουαλία υπό την καθοδήγηση του Κρις Κόλμαν προκρίθηκε για πρώτη φορά στην τελική φάση ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (2016) και μάλιστα στην εν λόγω διοργάνωση έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, έχοντας αποκλείσει νωρίτερα και το Βέλγιο, που ήταν εκ των φαβορί.

Έτσι, λοιπόν, η λατρεία που έχουν στην Ουαλία προς το πρόσωπό του μόνο αδικαιολόγητη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, με την είδηση της πρόσληψής του από τον Ατρόμητο να κάνει το γύρο της χώρας από τα κορυφαία ειδησεογραφικά ΜΜΕ.

BBC, DaillyMail, The Sun είναι μόνο μερικά από τα Μέσα που αφιέρωσαν σχετικά ρεπορτάζ για τη συμφωνία της ομάδας μας με τον Κρις Κόλμαν, ενώ και αξιοσέβαστοι δημοσιογράφοι όπως ο Λόρι Γουίτγουελ του «Athletic», ευχήθηκαν δημόσια κάθε επιτυχία στον νέο μας τεχνικό.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που το όνομα του Ατρόμητου «έπαιξε» σε μεγάλο βαθμό τη χθεσινή μέρα, πολλοί έψαξαν και έμαθαν για το υπόβαθρο του συλλόγου, αλλά και το τι εκπροσωπούν οι οργανωμένοι οπαδοί μας, οι «Fentagin», με την αντιφασιστική και αντιρατσιστική δράση τους, να είναι αποτελεί αντικείμενο ευρείας αποδοχής.