Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με μεγάλη της χαρά ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με το Repair Logic!

Το Repair Logic, ξεκίνησε τη λειτουργία του ως ένα κατάστημα πώλησης τεχνολογικού εξοπλισμού. Αυτό που έκανε το Repair Logic να ξεχωρίσει ήταν και παραμένει το όραμα των δημιουργών του να παρέχουν υψηλής ποιότητας εκθεσιακές συσκευές iPhone στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Η επιτυχία του Repair Logic δεν περιορίστηκε μόνο στα σύνορα της Ελλάδας. Με την πάροδο του χρόνου, το κατάστημα αναπτύχθηκε διεθνώς, καθιερώνοντας τον εαυτό του και στο εξωτερικό. Η αξιοπιστία των υπηρεσιών του και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει έκαναν το Repair Logic να αποτελεί προορισμό επιλογής για πελάτες ανά τον κόσμο.

Ένας από τους βασικούς λόγους που συνέβαλαν στην ταχεία ανάπτυξη του Repair Logic στον τομέα της χονδρικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη ήταν η δέσμευση στην ποιότητα και στην ικανοποίηση των πελατών. Με τη συνεχή επένδυση στην τεχνολογική εξέλιξη και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του, το κατάστημα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των πελατών όσο και των επιχειρηματικών σε ευρεία κλίμακα.

Συνολικά, το Repair Logic παραμένει ένας πρωτοπόρος παράγοντας στον τομέα της τεχνολογίας και της διάθεσης εκθεσιακών συσκευών iPhone, ενσωματώνοντας την προσιτή τιμή με την υψηλή ποιότητα σε μία επιτυχημένη συνταγή.