Με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας να δίνουν το «παρών» και με κλίμα μεγάλης αισιοδοξίας εν όψει της νέας σεζόν, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του γηπέδου μας η παρουσίαση του νέου Μεγάλου Χορηγού του Ατρόμητου.

Με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας να δίνουν το «παρών» και με κλίμα μεγάλης αισιοδοξίας εν όψει της νέας σεζόν, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του γηπέδου μας η παρουσίαση του νέου Μεγάλου Χορηγού του Ατρόμητου.

Ο λόγος για την εταιρεία αθλητικού στοιχηματισμού, Novibet, η οποία θα είναι σύμμαχος του Αστεριού για τα επόμενα τρία χρόνια. Η εν λόγω συμφωνία δεν αφορά μόνο στη δράση εντός αγωνιστικού χώρο, αλλά και εκτός αυτού, αφού η Novibet ξεχωρίζει για τις πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης που έχει αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια, εκφράζοντας στον απόλυτο βαθμό της ηθικές αξίες που πρεσβεύει ο Ατρόμητος.

Το συγκεκριμένο γεγονός υπερτόνισε και ο Chief Marketing Officer της Νovibet, Χριστόφορος Μποζατζίδης:

«Ανακοινώνουμε σήμερα τη χορηγική μας σχέση με την ΠΑΕ Ατρόμητος για τα επόμενα τρία χρόνια. Η χαρά μου είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού ο Ατρόμητος είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης στην οποία έχω ζήσει και έχω παίξει κι εγώ ποδόσφαιρο.

Καλωσορίζουμε τον Ατρόμητο στο χορηγικό μας πρόγραμμα, αφού είναι η τέταρτη ομάδα από τη Super League, αλλά δεν έχουμε παρουσία μόνο στην Ελλάδα, αφού τρέχουμε ένα διευρυμένο χορηγικό πρόγραμμα και σε άλλες επτά χώρες. Θέλουμε να είμαστε αρωγός και ένας ισχυρός συμπαίκτης του Ατρόμητου ώστε να τα πάει ακόμα καλύτερα τα επόμενα χρόνια.

Θέλουμε, επίσης από κοινού, να είμαστε κοντά στην τοπική κοινωνία και τον Δήμο Περιστερίου και να διαμορφώσουμε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για τους φιλάθλους και με αυτόν τον τρόπο να τους προσδώσουμε ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Ο Ατρόμητος έχει πλούσια δράση και είναι δίπλα στην τοπική κοινωνία και σε αυτό θέλουμε να τον βοηθήσουμε κι εμείς.

Η επιλογή του Ατρόμητου έγινε για στρατηγικούς λόγους, καθώς είναι μια ομάδα με αξιομνημόνευτες πορείες, με ευρωπαϊκές παρουσίες και με μεγάλες νίκες κόντρα σε παραδοσιακούς αντιπάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ειδικά, εδώ στο Περιστέρι πάντα έχει την ικανότητα να βάζει δύσκολα σε όλους. Προάγει τον υγιή αθλητισμό και σε επίπεδο αξιών μοιραζόμαστε τις ίδιες ιδέες.

Θέλω να ευχηθώ καλή αγωνιστική σεζόν και άλλα 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας».

Την πλευρά της ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσώπησε η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, Κάτια Κοξένογλου, που και εκείνη από την πλευρά της υπογράμμισε τη σημασία του διευρυμένου προγράμματος κοινωνικής δράσης που υλοποιεί σε σταθερή βάση η Novibet και πρόσθεσε ότι θα υπάρξουν σημαντικές πρωτοβουλίες και ενέργειες ώστε αναδειχθεί για ακόμα μία φορά το έντονο αποτύπωμα στην κοινωνία του Περιστέριου:

«Σας καλωσορίζω εκ μέρους της ΠΑΕ Ατρόμητος και του κυρίου Γιώργου Σπανού στην επίσημη παρουσίαση του νέου βασικού χορηγού της ομάδας μας αλλά και της νέας φανέλας που θα φορεθεί την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και φέρει για μια ακόμη χρονιά την υπογραφή της CAPELLI Sport. Σε μια πολύ σημαδιακή και ιστορική συγκυρία καθώς ο Ατρόμητος έκλεισε 100 χρόνια στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας μας και οδεύει πλέον στη δεύτερη 100ετία, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ο μεγάλος και βασικός χορηγός μας για τα επόμενα 3 χρόνια θα είναι η NOVIBET. Με ένα κοινό όραμα: Την πρόοδο του ελληνικού Ποδοσφαίρου και την προώθηση του Υγιούς Αθλητισμού.

Η NOVIBET είναι μια ελληνική εταιρία που έχει ανοίξει διεθνώς τα φτερά της ως Βασικός Χορηγός ομάδων και αθλητικών διοργανώσεων και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Ατρόμητος έγινε μέλος αυτής της οικογένειας, γιατί κι εμείς είμαστε μια οικογένεια. Όπως γνωρίζετε ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί και καταξιωθεί στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, με συμμετοχές σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε αυτή τη πορεία με ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις έχοντας πλάι μας ένα δυνατό συμπαίκτη όπως η NOVIBET. Eπιπλέον μέσα από το διευρυμένο πρόγραμμα κοινωνικής δράσης που η NOVIBET υλοποιεί σε συνδυασμό με τις δικές μας άοκνες προσπάθειες είμαστε σίγουροι ότι χέρι – χέρι θα προχωρήσουμε σε σημαντικές πρωτοβουλίες και ενέργειες που θα αναδείξουν για μια ακόμη φορά το έντονο αποτύπωμα και τη βαθιά διείσδυση της ομάδας μας στην κοινωνία του Περιστερίου.

Κλείνοντας θέλω να εκφράσω για μια ακόμη φορά τη χαρά και τον ενθουσιασμό μας που ενώνουμε τις φιλοδοξίες μας και τα όνειρα μας με τη NOVIBET για έναν Ατρόμητο υγιές, δυνατό και ανταγωνιστικό και προσκαλώ όλους τους φίλους μας να γράψουμε μαζί νέες σελίδες στην ένδοξη ιστορία της ομάδας μας.

Παράλληλα, έδωσε και την ευχή για τον Ατρόμητο της νέας σεζόν: «Εμείς αυτό που ευχόμαστε είναι να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στα 100 χρόνια. Από εκεί ξεκινάμε. Όλη η σημασία σε μια ομάδα, είναι η συμμετοχή των φιλάθλων της».

Προφανώς, το ενδιαφέρον στράφηκε στις νέες εμφανίσεις της ομάδας μας που θα αποτελέσουν και την εικόνα-ορόσημο για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων του Ατρόμητου, με τα νέα μας μεταγραφικά αποκτήματα, Παναγιώτη Τσιντώτα, Ντένζελ Γιουμπιτάνα, Δημήτρη Τσακμάκη και Νίκο Βέργο να ποζάρουν για πρώτη φορά με το Αστέρι στο στήθος.