Ο Ατρόμητος είναι εδώ και γιορτάζει τα 100 του χρόνια!

Δεν είναι μία ακόμα 31η Μαΐου… Είναι η 31η Μαΐου του 2023 που σηματοδοτεί τη συμπλήρωση των 100 χρόνων ζωής του Ατρόμητου. Του δικού μας Ατρόμητου. Της μάχης, της προσπάθειας, του μόχθου, της περηφάνιας, του Ατρόμητου που αποτελεί το πιο λαμπρό καμάρι του Περιστερίου.

Είναι μια μέρα για την οποία ζει και αναπνέει όλος ο Ατρόμητος, όπως φάνηκε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τις τελευταίες μέρες, τόσο στην πλατεία και στα στενά της πόλης μας, όσο και με τη συγκινητική εκδήλωση που διοργάνωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας μας «Fentagin» στο δημαρχείο του Περιστερίου και το «παρών» έδωσε σύσσωμη η οικογένεια του Aτρόμητου, τιμώντας πρόσωπα της μεγάλης ιστορίας του, δείχνοντας ότι μόνο αυτός είναι ο δρόμος για το μέλλον.

Τα 100 χρόνια βρίσκουν σε αγωνιστικό επίπεδο την ομάδα μας ως μία από τις πιο σταθερές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έχει κερδίσει την αναγνώριση όλου του φίλαθλου κοινού. Παράλληλα, όμως, τη βρίσκει πιο έτοιμη και συσπειρωμένη ώστε να συνεχίσει την πορεία της, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την ιδέα του Ατρόμητου και τις αξίες που φέρει αυτό το όνομα, με στόχο αυτές να μεταλαμπαδευτούν από γενιά σε γενιά, από Περιστεριώτη σε Περιστεριώτη.

Οι προκλήσεις δεν σταματούν εδώ. Σήμερα είναι μια γιορτινή μέρα για τον Ατρόμητο. Σήμερα είναι μια γιορτινή μέρα για το Περιστέρι, αφού ομάδα και πόλη είναι έννοιες ταυτόσημες.

Σήμερα είναι μια μέρα που αποτελεί και την ευκαιρία να αναλογιστούμε το μεγαλείο αυτού του συλλόγου, τα κατορθώματά του στα γήπεδα μέσα από αντιξοότητες από τις οποίες άλλοι θα είχαν τσακιστεί, αντίθετα εμάς μας έδωσαν τροφή για να συνεχίσουμε.

Κυρίως, όμως, είναι μια μέρα να αντιληφθούμε πόσα πολλά σημαίνει ο Ατρόμητος για τον απλό Περιστεριώτη και τι πραγματική επιρροή που έχει αυτό το όνομα εκτός γηπέδων για τον κόσμο που τον στηρίζει, κόντρα στο ρεύμα, κόντρα σε όλα. Μια στήριξη που τον έφερε στο σημερινό σημείο, ειδάλλως δεν θα τα κατάφερνε.

Ο Ατρόμητος είναι εδώ και γιορτάζει τα 100 του χρόνια!

Χρόνια μας Πολλά!