Ο Ατρόμητος δίνει το τελευταίο του εντός έδρας ματς για τη φετινή σεζόν και σε θέλει δίπλα του.

Μια ακόμη σεζόν για την ομάδα μας βαδίζει προς την ολοκλήρωσή της και στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο (6/5) ο Ατρόμητός μας δίνει τον τελευταίο του εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Playouts της Stoiximan Super League.

Ήταν μια σεζόν που είχε χαρές, είχε λύπες, αλλά πάνω από όλα μας έκανε ακόμα πιο δυνατούς για τις μελλοντικές προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας, αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, ο Ατρόμητος βρέθηκε στα σχολεία του Περιστερίου ώστε να μεταλαμπαδεύσει στους μικρούς φίλους των σπορ, τα ευεργετικά οφέλη του αθλητισμού, δίνοντας την ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά τα ποδοσφαιρικά τους ινδάλματα που βλέπουν από τις εξέδρες κάθε Σαββατοκύριακο.

Για αυτόν τον λόγο, η διοίκηση του Ατρόμητου θέλει να πει το δικό της «ευχαριστώ» για τη στήριξη που έλαβε τη φετινή σεζόν από τα σχολεία της πόλης μας σε αυτή τη διαδικασία, προσφέροντας ελεύθερη είσοδο στους μαθητές, στους κηδεμόνες και στους δασκάλους στη μαθητική εξέδρα της θύρας 5.

Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η ομάδα μας για αυτά τα παιδιά, που η φωνή τους έδωσε διαφορετική ένταση στις αναμετρήσεις μας στο Περιστέρι και ακόμα μεγαλύτερη πνοή στο όραμά μας για έναν πολύ δυνατό Ατρόμητο. Παράλληλα, θα είναι ο καλύτερος τρόπος να ανανεωθεί το ραντεβού μας για τον προσεχή Αύγουστο εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής σεζόν 2023/24.

Ο Ατρόμητος είναι Περιστέρι, το Περιστέρι είναι Ατρόμητος!