Οι αναμετρήσεις της Κ-17 και Κ-19 το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις συνεχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο η Κ-19 της ομάδας μας, με στόχο να πετύχει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον Παναιτωλικό με 2-1 στο γήπεδο του Ηφαίστου, η ομάδα του Πέτρου Κοντοβράκη αντιμετωπίζει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου τον Ιωνικό.

Η σέντρα του αγώνα έχει οριστεί για τις 11:00 στο γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης».

Σέντρα για την Κ-17

Ωστόσο, στη δράση επανέρχεται και η Κ-17 του Κώστα Παρθενίου, μετά την εξαιρετική της περσινή πορεία που την οδήγησε μέχρι το Final Four του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει επίσης τον Ιωνικό, αλλά το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 11:00 στο γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης».

Το φετινό πρωτάθλημα Super League K17 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις, ως εξής:

1η Φάση: Τέσσερις όμιλοι των τεσσάρων ομάδων έκαστος. (Σε αυτή τη φάση δε θα συμμετάσχει η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.).
2η Φάση: Δύο όμιλοι, (Δέκα ομάδες ο Νότιος όμιλος και επτά ομάδες ο Βόρειος όμιλος – σε αυτή τη φάση εισέρχεται στο Πρωτάθλημα και η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.-).
3η Φάση: Τελική φάση (Final Four)
Η 1η Φάση θα διεξαχθεί σε τέσσερις ομίλους (Α’, Β’, Γ’, Δ’) και η ομάδα μας είναι στον δεύτερο όμιλο με Αστέρα Τρίπολης, Ιωνικό και Πανιώνιο.

Σε κάθε όμιλο θα διεξαχθούν δύο γύροι (εντός/εκτός έδρας) και σε κάθε γύρο όλες οι ομάδες αγωνίζονται εναντίον όλων των λοιπών ομάδων.