Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ένταξης ακόμα μια ομάδας στο Δίκτυο σχολών μας.

Η ομάδα μας συνεχίζει να αγκαλιάζει την Ελλάδα και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας του Δικτύου σχολών Atromitos soccer schools με την Αναγέννηση Μαντουδίου από την Εύβοια!

Η συμφωνία της συνεργασίας ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου και τη διοίκηση της ομάδας από το Μαντούδι Ευβοίας.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο πρόεδρος της ομάδας, Κωνσταντίνος Καντζούρας προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ για την έναρξη της συνεργασίας των ομάδων μας.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού, θεωρούμε ότι η συνεργασία μας με την Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ έχει να προσφέρει στις ακαδημίες μας την γνώση που απαιτείται για την σωστή εκμάθηση από τους μικρούς ποδοσφαιριστές μας του αθλήματος.

Οι πολύτιμες συμβουλές των ανθρώπων της Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ που διαθέτουν άριστη τεχνογνωσία θα αποτελέσουν για αυτούς το καλύτερο εφόδιο.

Ευελπιστώντας ότι στο μέλλον θα έχουμε την χαρά να δούμε κάποιον ή κάποιους από τους μικρούς αθλητές μας να αγωνίζονται με την φανέλα του ΑΤΡΌΜΗΤΟΥ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην άκρως τιμητική για την ομάδα μας συνεργασία».