Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών το διήμερο 27 και 28 Μαΐου στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Αριδαίας.

Τα 125 παιδιά που συμμετείχαν σε τρία ηλικιακά γκρουπ (2006, 2007, 2008-2009) προέρχονταν από ομάδες της Βορείου Ελλάδας και τα περισσότερα είχαν επιλεχθεί από το scouting που έχει γίνει όλη τη χρονιά.

Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι εξής:

– Εθνικός Αριδαίας
– ΑΟ Σταυρακίου
– Ακαδημία Γιαννιτσών
– Ακαδημία Νάουσας
– Αστέρας Αλεξάνδρειας
– Ακαδημία Καριώτισσας
– ΠΑΣ Φλώρινα
– Εθνικός Γιαννιτσών
– Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας
– ΑΟ Κάστωρ
– Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης
– Academica fc
– Shooters Academy
– Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων
– ΙΕΚ Δέλτα
– ΠΑΟΔ
– Νίκη Απάλλου Αλεξανδρούπολης
– Δήμητρα Τρικάλων
– ΑΟ Πολυκάστρου
– Ακαδημία Γιώτσα
– Βατανιακός

Το επιτελείο του Ατρόμητου το οποίο αποτελούσαν οι Αποστόλου Απόστολος, Συμεωνίδης Σίμος, Παρθενίου Κώστας, Ρίζος Σωτήρης, Κοσμαδάκης Λευτέρης, Λινάρδος Γιώργος, μαζί με τον Πρόεδρο του Εθνικού Αριδαίας Παλίκογλου Κωνσταντίνο, τον Μαντζαρη Βασίλη, τους προπονητές Γεωργίου Νικόλαο, Μένιο Σίμο, Μήντση Χρήστο, καθώς και τον γιατρό Χρυσίδη Παύλο, οργάνωσαν με κάθε λεπτομέρεια το διήμερο αξιολόγησης έτσι ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Εκτός το αγωνιστικό πρόγραμμα, στο διήμερο αυτό πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από το επιτελείο του Ατρόμητου και του Εθνικού Αριδαίας στα παιδιά και τους γονείς σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Παλίκογλου Κωνσταντίνο, Μάντζαρη Βασίλη, Χρυσίδη Παύλο και τους προπονητές του Εθνικού Αριδαίας για τη συνεργασία, καθώς και για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στο επιτελείο της ομάδας μας.

Ο Εθνικός Αριδαίας αποτελεί ένα εξαιρετικό μέλος του Δικτύου Σχολών μας. Με αυτό το διήμερο αυτό στην Αριδαία ολοκληρώθηκαν οι αξιολογήσεις για την φετινή σεζόν 2021-22.