Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ένταξης ακόμα μια ομάδας στο Δίκτυο σχολών μας.

Η ομάδα μας συνεχίζει να αγκαλιάζει την Ελλάδα και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας του Δικτύου σχολών Atromitos soccer schools με τον Α.Π.Ο. Ελλάς Σύρου!

Η συμφωνία της συνεργασίας ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου και τη διοίκηση της ομάδας.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο πρόεδρος της ομάδας από τη Σύρο, Νικόλαος Ζιάβρας προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Γνωρίζοντας τη συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά σας στον αθλητισμό, αισθανόμαστε ιδιαιτέρα συγκινημένοι και χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία η οποία βρίσκεται προ των πυλών.
Ο Αθλητικός Προοδευτικός Όμιλος “Ελλάς” Σύρου (ΑΠΟ “Ελλάς”) είναι ο πιο ιστορικός αθλητικός σύλλογος από τη Σύρο. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα καθώς, ένας μεγάλος μας στόχος και όνειρο ετών ήταν η δημιουργία τμημάτων υποδομών και έρχεται να προστεθεί μία νέα συνεργασία με ένα μεγάλο και ιστορικό σύλλογο, όπως ο Ατρόμητος Αθηνών.

Στην επικοινωνία που είχε ο Τεχνικός Διευθυντής του ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ, κος Μιχάλης Λιγνός με τον παλιό του συμπαίκτη στον Ατρόμητο κ. Αποστόλου Τόλη υπήρξε αμέσως ταύτιση απόψεων και μεγάλη διάθεση για συνεργασία.

Πρωταρχικός στόχος της Ακαδημίας μας, είναι η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθε», της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού, ώστε να αποκτήσουν τις δυνατότητες για να πλαισιώσουν την ανδρική ομάδα του Συλλόγου και να καταφέρουν να αγωνιστούν σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

Παρ’όλα αυτά, επειδή όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι σε νεαρή και ευαίσθητη ηλικία, δεν ξεχνάμε τον παιδαγωγικό ρόλο της Ακαδημίας, να βγουν καλοί άνθρωποι στη κοινωνία και για το λόγο αυτό, ο στόχος μας πέρα από την διδαχή των μυστικών του ποδοσφαίρου στους αθλητές μας, είναι να τους βοηθήσουμε ώστε να διαμορφώσουν άρτιους χαρακτήρες με ισχυρή προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο θα παίξει η νέα συνεργασία που θα γεννηθεί ανάμεσα στα δυο ιστορικά μας σωματεία και θα προκύψουν πολλαπλά οφέλη για τους αθλητές μας.

Είναι μεγάλη τιμή μας που και επίσημα η Ακαδημία μας θα ανήκει στο δίκτυο σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος. Το όραμα και η φιλοσοφία μας είναι τα παιδιά μας να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο.

Είμαστε πηγή έμπνευσης για τις σωστές επιλογές που θα κάνουν στη ζωή τους δημιουργώντας αθλητές με ισχυρή προσωπικότητα.

Καλή μας αρχή».