To 1o Toυρνουά Soccer Schools «Τάκης Μιχαλέτος»

129232

Με σύνθημα «είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια» θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου, το 1ο Τουρνουά Δικτύου Σχολών Ατρόμητου, αφιερωμένο στη μνήμη του επί σειρά ετών Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τάκη Μιχαλέτου που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας.

Στο τουρνουά, την ευθύνη του οποίου έχει ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Τόλης Αποστόλου, φιλοδοξεί να γίνει θεσμός και να διεξάγεται κάθε χρόνο. Θα λάβουν μέρος συνεργαζόμενες ακαδημίες του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου και τοπικές ομάδες από το νομό Κορινθίας.

Συγκεκριμένα συμμετοχή δήλωσαν οι εξής ακαδημίες :Champions The Soccer Academy (Kύπρος), Ακαδημία Σερπάνου, ΑΟ Μυκόνου, Ελλάς Βέλου, Ευκλείδης Μεγάρων, Δύναμη Ασπροπύργου, Νέα Αθλούπολη Κορίνθου, ΑΟ Τσιλιβή Ζακύνθου, ΑΟ Κουβαρά, ΠΑΣ Νάξου, ΑΟ Λουτρακίου, Πέλοψ Κιάτου. 

Οι αγώνες  θα διεξαχθούν στα γήπεδα Λουτρακίου (Θώδειο), Ισθμίων, Αγίων Θεοδώρων.

Περισσότερα από 500 παιδιά συμμετέχουν  σε ένα τουρνουά γνωριμίας μεταξύ των τεχνικών επιτελείων των συνεργαζόμενων σχολών  και των ποδοσφαιριστών τους που ανήκουν πλέον στην «οικογένεια» του Ατρόμητου. Θα  αξιολογηθούν από τους υπεύθυνους του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου μέσα σε πνεύμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας εν όψει της ολοκλήρωσης της σεζόν 2014 – 15.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί με την άμεση στήριξη του Δήμου Λουτρακίου, ιδιαίτερα  του Δημάρχου Γεωργίου Γκιώνη, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Τάσου Σακελλαρίου και του Προϊστάμενου του Τμήματος Αθλητισμού Αργύρη Παναγιώτη. 

Σημαντικό ρόλο στην καλύτερη οργάνωση του τουρνουά έχουν οι ακαδημίες Ελλάς Βέλου και Νέα Αθλούπολη που ανήκουν στο Δίκτυο Σχολών μας, ο ΑΟ Λουτρακίου καθώς και το «Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο».

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά!

Τουρνουά

 

                 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ SOCCER SCHOOLS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ «ΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ»  ΛΟΥΤΡΑΚΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ- 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
Είχαμε την ατυχία το 1o ΤΟΥΡΝΟΥΑ SOCCER SCHOOLS AΤΡΟΜΗΤΟΣ το οποίο ήταν αφιερωμένο στον αγαπημένο μας συνεργάτη ΤΑΚΗ ΜΙΧΑΛΕΤΟ ο οποίος έφυγε από την ζωή τόσο άδικα να γίνει στην χειρότερη εβδομάδα της Ελλάδας τα τελευταία 40 τουλάχιστον χρόνια. Μια μεγάλη κρίση για όλους μας. Οι οργανωτικές βάσεις όμως που είχαν μπει τους προηγούμενους μήνες από το επιτελείο του Ατρόμητου, η στήριξη του K. Σπανού, η μεγάλη θέληση και δύναμη που έδειξαν οι γονείς, τα παιδιά, οι παράγοντες των ομάδων και όλοι όσοι από τους ανθρώπους της Κορινθίας που μας βοήθησαν οργανωτικά από τον Δήμαρχο Λουτρακίου, τον κ. Σακελλαρίου τον κ. Αργύρη μέχρι τον «τελευταίο» υπάλληλο, μας έκανε να είμαστε όλοι ΄΄ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΄΄ να κάνουμε ένα εξαιρετικό τουρνουά και ένα δημοψήφισμα υπέρ του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ όπως έγραψε σε σχόλιο του ο Παύλος Κατώνης.
Η μεγάλη συμμετοχή πολλών συνεργαζόμενων ομάδων από πολλές πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου όπου έχει εξαπλωθεί ο Ατρόμητος μας κάνει να νοιώθουμε περήφανοι για την ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ μας που έχει κερδίσει τον σεβασμό, την εκτίμηση και την αγάπη παντού. Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ήταν, είναι και θα είναι πολύ μεγάλη ομάδα, τώρα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη με το Δίκτυο Σχολών που αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο όπου σε εννέα(9) μήνες έχουμε δημιουργήσει δεκαέξι (16) Σχολές.
Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις 500 και πλέον παιδιά να γεμίζουν μια εξέδρα στην τελετή λήξης, να φορούν το ΑΣΤΕΡΙ στο στήθος, να φωτογραφίζονται και να καμαρώνουν. Παιδιά από μακρινές περιοχές να έχουν γίνει Ατρόμητος και να έχουν στον τοίχο τους στο Facebook το Αστέρι αντί την φωτογραφία τους.
Όλα αυτά μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί με τους άξιους συνεργάτες τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Εδώ θα ήθελα να πω σε όλο το επιτελείο αλλά και στον καθέναν ξεχωριστά ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την βοήθεια τους.
Να ευχαριστήσω και πάλι όλους τους παράγοντες των ομάδων, τους γονείς, τα παιδιά, τους γιατρούς (Μαρία-Βασίλης-Αινείας), το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Κορίνθου (K.Μανθόπουλο & K.Σίμο) και όλους τους οδηγούς με πρώτο τον Σωτήρη Λυμνιώτη που μετέφεραν τα παιδιά στα γήπεδα, τον σύνδεσμο Διαιτητών Κορίνθου την Αθλούπολη (K. Μίσιο & K. Μπινιάρη) για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων για να γίνουν οι τεχνικές αξιολογήσεις, τον πρόεδρο της Ελλάς Βέλου Γιώργο Τριαντάφυλλο, τον Γιώργο Οικονόμου, τον Γιάννη Νούλα, το προσωπικό των δύο Ξενοδοχείων Ποσειδών & KingSaron και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους εθελοντές από την Κόρινθο και το Λουτράκι. Ξεκινάμε ήδη την προετοιμασία για το 2ο τουρνουά. Ραντεβού του χρόνου.

 

                  2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ SOCCER SCHOOLS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ «ΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ» ΛΟΥΤΡΑΚΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ-3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016
Με εξαιρετική οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκε  το 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ SOCCER SCHOOLS «ΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ το οποίο διοργάνωσε ο Υπεύθυνος του δικτύου σχολών και Τεχνικός Διευθυντής των υποδομών της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κος Τόλης Αποστόλου με όλο το τεχνικό επιτελείο. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι το τετραήμερο από 30/06 έως και 3/7 στα γήπεδα Λουτρακίου (ΘΩΔΕΙΟ) και Ισθμίων (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ).
Το μήνυμα του τουρνουά ήταν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΑΘΛΗΣΗ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ κάτι που φάνηκε καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων από το χαμόγελο των παιδιών και από το πόσο όμορφα πέρασαν όλες αυτές τις μέρες στην πολύ όμορφη ΑΤΡΟΜΗΤΗ ΓΙΟΡΤΗ. Την Παρασκευή 1/7 παρατέθηκε δείπνο στις εγκαταστάσεις της Αθλούπολης προς τιμή των προπονητών και συνοδών όλων των ομάδων. Επίσης το Σάββατο στο ξενοδοχείο King Saron που είχαν καταλύσει όλες οι ομάδες διοργανώθηκε λαϊκή βραδιά.
Συνολικά πήραν μέρος 16 ομάδες από το δίκτυο σχολών 8 στην κατηγορία παιδικού και 8 στην κατηγορία παμπαίδων χωρισμένες σε δύο ομίλους των τεσσάρων και είχαν εξαιρετική παρουσία μέσα και έξω από τα γήπεδα.
Χωρίς να έχει σημασία ποια ακαδημία ήταν πρώτη όλα τα παιδιά τιμήθηκαν με μετάλλια.
Οι ακαδημίες που συμμετείχαν ήταν: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ, ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ, ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ, ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ, ΑΘΛΟΥΠΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ.


 

Περισσότερα Άρθρα...

 • Eteka
 • Nike
 • Zakcret
 • Iatriko
 • Cosmote
 • ACS
 • ΤΖΕΛΑΛΗΣ
 • AΥΡΑ CATERING
 • ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ
 • GR GENESIS
 • GM ADVERTISING
 • AVANCE
 • PIZZA FAN
 • Mega
 • PUBLIC
 • Parthenon
 • EXODOS TRAVEL
 • ERT