Προβάδισμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε η ομάδα μας, καθώς επικράτησε στη Λεωφόρο του Παναθηναϊκού με σκορ 2-1 και πλέον τα πάντα θα κριθούν σε μία εβδομάδα στο Περιστέρι.

Το σκορ άνοιξε για τον Παναθηναϊκό στο 11’ ο Αϊτόρ με πλασέ μέσα από την περιοχή, ωστόσο η απάντηση για την ομάδα μας ήρθε σχετικά γρήγορα, όταν στο 25’ Ρομπάιγ και Γιουμπιτάνα συνεργάστηκαν άψογα, ο τελευταίος έδωσε στον Έρλινγκμαρκ που έκανε το σουτ και σε δεύτερο χρόνο, ο Αντζιέλσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από την επέμβαση του Ντραγκόφσκι

Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ, αλλά από την παρέμβαση του VAR έγινε το 1-1.

Η ανατροπή σφραγίστηκε στο 42’, όταν ο Ρομπάιγ ξεδίπλωσε την αντεπίθεση, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Γιουμπιτάνα και αυτός με εξαιρετικό πλασέ δεν άφησε το οποιοδήποτε περιθώριο αντίδρασης στον Ντραγκόφσκι για το 1-2.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα μας ήταν και ο Παναγιώτης Τσιντώτας που στο 90’ κατάφερε να πει «όχι» στον Φώτη Ιωαννίδη, αποκρούοντας πέναλτι και διατηρώντας το 1-2.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς) : Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ (65′ Ντε Μποκ), Αθανασίου, Έντερ, Έρλινγκμαρκ, Ρομπάιγ (75′ Πομόνης), Γιουμπιτάνα (65′ Κουέν), Βρακάς (65′ Βαλένσια), Αντζιέλσκι.