Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας και διεύρυνση του αήττητου σερί επί θητείας Σάσα Ίλιτς, καθώς στο άδειο Περιστέρι λόγω της σχετικής απαγόρευσης από την κυβέρνηση, επικράτησε 3-2 του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι παίκτες του Σάσα Ίλιτς μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μάλιστα στο 6’ ο Βέργος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σένκεφελντ έπειτα από παρατεταμένο τράβηγμα της φανέλας, ωστόσο, ο Διαμαντόπουλος τιμώρησε τον επιθετικό της ομάδας μας με επιθετικό φάουλ.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 31’, με τον Κούντε να βρίσκει με υπέροχη σέντρα τον Βαλένσια, αλλά ο Μπρινιόλι είχε εξαιρετική αντίδραση και απέκρουσε τη κεφαλιά του Χιλιανού επιθετικού.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 34’ με τον Τσιντώτα να αποκρούει εξαιρετικά την προσπάθεια του Παλάσιος σε τετ-α-τετ, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Κούντε με το κεφάλι απέκρουσε το σουτ του Βιλένα έξω από την περιοχή.

Τελικά, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί στο 38’ με εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη (ο Τσιντώτας ακούμπησε την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να της δώσει τροχιά εκτός εστίας), σε παράβαση που κέρδισε ο Παλάσιος από ανατροπή του Κεσχρίντα.

Η ισοφάριση για την ομάδα μας ήταν άμεση, καθώς στο 45’+2’ και από εκτέλεση φάουλ του Κούντε, ο Έντερ κινήθηκε πολύ έξυπνα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και εκμεταλλευόμενος και την κακή εκτίμηση της φάσης από τον Μπρινιόλι, έκανε το 1-1 με προβολή.

Η ανατροπή του σκορ ήρθε στο 50’, με τον Κούντε να εκτελεί το φάουλ, ο Έντερ έκανε το σουτ το οποίο βρήκε στην κοιλιά του Σένκεφελντ, αλλά στη συνέχεια της φάσης, ο Ασεβέδο με εκπληκτική σέντρα σημάδεψε τον Βέργο και με κεφαλιά ο τελευταίος έκανε το 2-1.

Στο 64’ η ομάδα μας έκανε και το 3-1, όταν Ασεβέδο και Κούντε έκλεψαν την μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Ρομπάιγ άνοιξε την αντεπίθεση και συνεργάστηκε με τον Έντερ, ο Ισπανός ξαναβρήκε τον Γάλλο, που με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Μπρινιόλι για το τρίτο γκολ.

Στο 89’ ο Μαντσίνι με πολύ ωραία ενέργεια σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και τελικά ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 3-2, με το νέο πέναλτι του Ιωαννίδη στο 90’+3’.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Έντερ (90’+4′ Ιμερέκοφ), Καμαρά (87′ Φριντζόνσον), Ρομπάιγ (87′ Γιουμπιτάνα), Βέργος, Βαλένσια