Την ήττα (2-0) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα υπέστη η ομάδα μας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, στην επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Με τον Γιώργο Κορακάκη να είναι ο προπονητής μας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η ομάδα μας κατάφερε να ελέγξει στον ρυθμό, ωστόσο, από μία στατική φάση και συγκεκριμένα στο 44’ o Οζντόεφ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Πολύ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51’, και πάλι ο Οζντόεφ βρήκε δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Οι παίκτες της ομάδας μας δεν το έβαλαν κάτω και έχασαν ευκαιρίες να ξαναμπούν στο παιχνίδι με κυριότερες του Ντε Μποκ (56’) με την μπάλα να περνά άουτ, στο 58’ με τον Κοτάρσκι να μπλοκάρει το σουτ του Γιουμπιτάνα και στο 73’ με τον γκολκίπερ του Δικεφάλου να σταματά την προσπάθεια του Βαλένσια.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης (56’ Γιουμπιτάνα), Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ (76’ Αθανασίου), Κούντε (70’ Έρλινγκμαρκ), Έντερ (70’ Κούεν), Καμαρά, Βαλένσια, Βέργος (76’ Αντζιέλσκι)