Την ήττα από την ΑΕΚ υπέστη η ομάδα μας στην «OPAP Arena» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoximan Super League και σε ένα ματς που το αγωνιστικό έχει περάσει εντελώς σε δεύτερη μοίρα, διότι το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε έτσι.

Η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα στο 31’ με πέναλτι του Άμραμπατ και στο 41’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, αλλά ο Σιντιμπέ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 59’, όταν ο Βαλένσια βρέθηκε σε θέση βολής, ωστόσο, το τελείωμά του δεν ήταν καλό στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ, ενώ στο 77’ ο Στάνκοβιτς με εντυπωσιακό τρόπο έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Έντερ.

Από εκείνο το σημείο και μετά ακολούθησε μια μίνι ποδοσφαιρική παρωδία. Από το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Βαλένσια που σούταρε, ο Στάνκοβιτς πραγματοποίησε ακόμα μία επέμβαση και ο Έρλινγκμαρκ στην επιστροφή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο VAR και AVAR ανακάλυψαν οφσάιντ του Τσακμάκη που δεν είχε οποιαδήποτε εμπλοκή στη φάση.

Στο 86’ η ομάδα μας κέρδισε το πέναλτι γιατί δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς! Παρά την προσπάθεια του β’ βοηθού, Νίκου Σάββα, να ξαναβρεί οφσάιντ, o AVAR επιτέλους λειτούργησε και δόθηκε το πέναλτι στον Αντζιέλσκι με τον Σιντιμπέ να βλέπει και την κόκκινη κάρτα. Ο Πολωνός επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 1-1.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε τελικά στο 90’+5’ με νέο πέναλτι του Γκατσίνοβιτς, σε παράβαση που κέρδισε ο Μάνταλος, σε μια φάση όμως που προηγήθηκε χέρι του Ζίνι, με τον Παπαπέτρου να κλείνει και πάλι τα μάτια από τη θέση του VAR.

Η σύνθεση της ομάδας μας

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Τσιντώτας, Ντε Μποκ, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Κεσχρίντα, Έρλινγκμαρκ, Κούντε (55′ Καμαρά), Κούεν (46′ Γκονθάλεθ), Γιουμπιτάνα (69′ Φριντζόνσον), Ρομπάιγ (55′ Βαλένσια), Βέργος (69′ Αντζιέλσκι)