Έπειτα από ένα ματς που η ομάδα μας κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και τελικά «σημαδεύτηκε» από μία άτυχη στιγμή, η ομάδα μας έμεινε στο 1-1 κόντρα στον Βόλο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Στο 10’ ο Έντερ έχασε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, με τον Σιαμπάνη να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ από την εκτέλεση φάουλ του Ισπανού, αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο 36’. Ο Ρομπάιγ με πολύ ωραία σέντρα βρήκε τον Αντζιέλσκι και ο Πολωνός φορ πέτυχε το πρώτο του γκολ σε επίσημο ματς, τέρμα το οποίο μέτρησε κατόπιν υπόδειξης του VAR.

Στο 43’ έχασε μεγάλη ευκαιρία και πάλι ο Έντερ από πάσα του Κεσχρίντα, ωστόσο, η άτυχη στιγμή ήρθε στο 46’. Ο Ασεβέδο άθελά του και από κακό υπολογισμό της φάσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μας διαμορφώνοντας το 1-1.

Στο υπόλοιπο του ματς, οι παίκτες μας έχασαν αρκετές ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ. Στο 65’ο Βαλένσια στην κίνηση από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ, στο 72’ ο Γιουμπιτάνα έβγαλε τον Καμαρά σε θέση τετ-α-τετ και τελευταία στιγμή πριν πλασάρει ανακόπηκε, στο 79’ ο Βέργος έστειλε την μπάλα άουτ, τη στιγμή που λίγα λεπτά νωρίτερα από πάσα του Γιουμπιτάνα δεν πρόλαβε να πλασάρει.

Η τελευταία καλή στιγμή ήρθε στο 87’, καθώς έπειτα από καταπληκτική σέντρα του Κούντε και πολύ δύσκολη πάσα του Βαλένσια, η μπάλα έφτασε στον Βέργο, που έκανε το πλασέ, αλλά αυτή σταμάτησε στα σώματα.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Έντερ (60΄Κούντε), Φριντζόνσον, Καμαρά, Ρομπάιγ (72΄Γιουμπιτάνα), Βαλένσια, Αντζιέλσκι (59΄Βέργος).