Ισόπαλη με σκορ 1-1 έμεινε η ομάδα μας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στον Βόλο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playouts της Super League και έτσι παρέμεινε αήττητη στην έξτρα διαδικασία του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα μας ο Ευθύμης Κουλούρης στο 42’, έπειτα από εξαιρετική πάσα μισού γηπέδου του Κιβρακίδη και με τον διεθνή επιθετικό να ξεπερνά τον Άλχο, ολοκληρώνοντας τη φάση με εξαιρετικό πλασέ.

Η ισοφάριση προέκυψε στο 52’ με κοντινό πλασέ του Φαν Βέερτ, ενώ στο 67’ είχε μεγάλη ευκαιρία να ξαναδώσει προβάδισμα στον Ατρόμητο, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας είναι το προσεχές Σάββατο (7/5, 19:30) κόντρα στον Ιωνικό στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, το οποίο θα είναι και το τελευταίο εντός έδρας ματς για τη φετινή σεζόν.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (77′ Βασιλαντωνόπουλος), , Στρούγγης, Έρλινγκμαρκ, Καστεγιάνο (77′ Τζοβάρας), Σάλομον, Χαρίσης, Καρτάλης (77′ Αλιμπέκ), Μουνίθ (83′ Ντένιτς), Κλωναρίδης (27′ Ροτάριου), Κουλούρης