Το σκορ άνοιξε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ, που εκμεταλλεύθηκε την πολύ ωραία προσπάθεια του Κουλούρη και με εξαιρετικό πλασέ σημείωσε το δεύτερο τέρμα της εν Ελλάδι καριέρας του.

Στο 6’ ο Μουνίθ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-2, με τον Ανέστη να πραγματοποιεί μια εξαιρετική επέμβαση σε σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν τελικά με την πρώτη τους τελική στο παιχνίδι στο 19’ με τον Ντίας από κοντά.

Ωστόσο, η αντίδραση της ομάδας μας ήταν άμεση και στο 28’ ο Μουνίθ με τρομερό πλασέ έξω από την περιοχή με το αριστερό, νίκησε τον Ανέστη που δεν μπορούσε να κάνει κάτι σε αυτή την περίπτωση. Ο Παναιτωλικός κατάφερε, όμως, να ισοφαρίσει με τον ίδιο τρόπο στο 36’ και πάλι με τον Ντίας να έχει καλύτερη θέση έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 49’ ο Στρούγγης από κοντά έχασε τεράστια ευκαιρία για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα μας, αλλά τελικά αυτό το πέτυχε ο Ευθύμης Κουλούρης στο 72’. Ο Έλληνας επιθετικός πήρε πολύ ωραία την μπάλα, έπειτα από πανέξυπνη προσποίηση του Χαρίση και με τέλειο σουτ, έγραψε το τελικό 3-2 για τον Ατρόμητο.

Μεγάλο μερίδιο στη νίκη είχαν οι περίπου 100 φίλαθλοι μας που έκαναν το ταξίδι μέχρι το Αγρίνιο και δεν σταμάτησαν ούτε ένα δευτερόλεπτο να στηρίζουν τις προσπάθειες των παικτών του Κρις Κόλμαν.

Με αυτό το τρίποντο, η ομάδα μας ανέβηκε στους 30 βαθμούς σημειώνοντας την έκτη της νίκη στα 11 τελευταία ματς. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση την προσεχή Κυριακή (17/4, 15:30) κόντρα στον ΟΦΗ.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Έρλινγκμαρκ, Χαρίσης, Σάλομον (79΄Ντένιτς), Κλωναρίδης (90’+1′ Νταβιώτης), Μουνίθ (76΄Καρτάλης), Κουλούρης