Στηρίζουμε το «Eleven»!

Διαβάστε περισσότερα: Στηρίζουμε το «Eleven»!

Μια μεγάλη φιλανθρωπική και εκπαιδευτική δράση που διοργανώνεται σε γνωστό πολυχώρο της Αθήνας (από αύριο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη) στηρίζει η ομάδα μας λέγοντας «ναι» στα βασικά μηνύματα για ισότητα, ενότητα, διαπολιτισμική συνεργασία και για την ανάδειξη της διαφορετικότητας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες σε 12 σημεία εντός του πολυχώρου με στόχο τη μαζική και δωρεάν συμμετοχή του κοινού σε παιχνίδια και διαγωνισμούς.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες με θέμα την ενωτική δύναμη του αθλητισμού και πως μέσω αυτού μπορούμε να εμφυσήσουμε αξίες όπως η ευγενής άμιλλα, η ομαδικότητα, ο σεβασμός και η αποδοχή του διαφορετικού. 

Η όλη δράση γίνεται υπό την αιγίδα του « Eleven Campaign» ενός Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού που στόχο έχει να χρησιμοποιήσει την ενωτική δύναμη του αθλητισμού για να γιορτάσει τη διαφορετικότητα. Είναι ένα πολύπλευρο εγχείρημα με διεθνή εμβέλεια και θετική συνεισφορά στην κοινωνία μας. Γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές μας Εδουάρδο Μπρίτο και Νίκος Λαζαρίδης σχηματίζουν με τους δείκτες των χεριών το «11» ενισχύοντας το μήνυμα της πρωτοβουλίας του « Eleven Campaign»

 Παράλληλα με τις φιλανθρωπικές και εκπαιδευτικές δράσεις, ο Οργανισμός γυρίζει ένα φιλανθρωπικό ντοκιμαντέρ, με τίτλο «ELEVEN», όπου όλα τα έσοδα της δράσης θα διατεθούν σε εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες για παιδιά ανά τον κόσμο. Στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κόσμου στα πλέον επίκαιρα θέματα, όπως αυτά της αποδοχής της διαφορετικότητας, της καλλιέργειας της συνεργασίας και της ισότητας. Συγκεκριμένα, στο ELEVEN, το κοινό θα ακολουθεί τις ιστορίες 11 εντεκάχρονων ποδοσφαιρόφιλων παιδιών από 11 διαφορετικές χώρες καθώς προετοιμάζονται για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής τους. 

Τελικός στόχος για την ολοκλήρωση του ELEVEN είναι να συναντηθούν αυτά τα 11 παιδιά σε μία χώρα μετά από 2.5 χρόνια γυρισμάτων, να προπονηθούν μαζί και από 11 άγνωστοί να γίνουν μία ομάδα, μια αθλητική οικογένεια για να παίξουν έναν τελικό αγώνα μαζί με παιδιά της ηλικίας τους σε ένα γήπεδο παγκόσμιας φήμης, στις 28 Μαΐου, για ένα καλό σκοπό. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί ένας φιλανθρωπικός αγώνας αστέρων του ποδοσφαίρου.

 Η ΠΑΕ Ατρόμητος στέκεται λοιπόν αρωγός στο έργο του « Eleven Campaign» και θα συμμετάσχει στις δραστηριότητες με παίκτες από την επαγγελματική ομάδα αλλά και από την ακαδημία, προσφέροντας δώρα αλλά και υπογεγραμμένα αντικείμενα από τους παίκτες μας για να δημοπρατηθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Διαβάστε περισσότερα: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη καθώς επέστρεψαν πλέον όλοι οι διεθνείς.

Στην προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο έλαβε κανονικά μέρος ο Γκορμπούνοφ ενώ οι Λημνιός, Κατράνης, Νάτσος που έπαιξαν «γεμάτα» 90λεπτα με την Εθνική Νέων στην Ολλανδία ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και spa.

Μετά το τέλος της προπόνησης όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα με πρωτοβουλία του προπονητή μας Σα Πίντο γευμάτισε σε restaurant του Περιστερίου.

Αύριο το πρωί η ομάδα θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο.

Η σημερινή προπόνηση στον Ασπρόπυργο

Διαβάστε περισσότερα: Η σημερινή προπόνηση στον Ασπρόπυργο

Με προπόνηση στον Ασπρόπυργο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ενσωματώθηκε κανονικά ο Χρήστος Θεοδωράκης που επέστρεψε από την Εθνική Ελπίδων.

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Λευκορωσίας που είχε φιλικό παιχνίδι στα Σκόπια και από αύριο θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή μας Σα Πίντο.

Το ίδιο ισχύει και για τους διεθνείς με την Εθνική Νέων Λημνιό, Κατράνη, Νάτσο. Ο Λημνιός λόγω καρτών δεν αγωνίστηκε χθες στην ισοπαλία με την Ολλανδία (0-0), αντίθετα Κατράνης και Νάτσος αγωνίστηκαν σε όλο το 90λεπτο.

Στην προπόνηση έλαβε κανονικά μέρος και ο Ζησόπουλος που απουσίασε χθες λόγω του θανάτου του πατέρα του.

Αύριο η ομάδα μας θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο.

Η επίσκεψη του προέδρου μας στην ΕΠΟ

Διαβάστε περισσότερα: Η επίσκεψη του προέδρου μας στην ΕΠΟ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας με τον Πρόεδρο της ΠΔΕ/ΕΠΟ κ. Ιωάννη Δρόσο και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Νικόλαο Μπάρτζη.

Σε φιλικό κλίμα τους γνωστοποίησε τα παράπονα της ομάδας μας από τη διαιτησία συνολικά για όλη τη φετινή σεζόν καθώς και ότι δεν τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις των Υπεύθυνων της ΚΕΔ/ΕΠΟ κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε μαζί τους για τη διασφάλιση της ισονομίας και του «50-50%» που αποτελεί απαρέγκλιτη αρχή μας.

Στον πρόεδρο του Ατρόμητου διεμηνύθη ότι Υπεύθυνος για τα θέματα της Ελληνικής Διαιτησίας είναι ο επιτετραμμένος της FIFA για την Ελλάδα κ. Κώστας Κουτσοκούμνης και ως εκ τούτου θα του γνωστοποιήσουν άμεσα τα παράπονα μας.

Επιπλέον δόθηκε η δέσμευση από την πλευρά της ΕΠΟ ότι θα οριστεί ραντεβού του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος με τον Κύπριο αξιωματούχο μόλις προγραμματίσει να επισκεφθεί πάλι την Ελλάδα.

Ενσωματώθηκε σήμερα ο Γιάννης Μανιάτης

Διαβάστε περισσότερα: Ενσωματώθηκε σήμερα ο Γιάννης Μανιάτης

Ο Γιάννης Μανιάτης που ήταν με την Εθνική Ελλάδας στο Βέλγιο ενσωματώθηκε  σήμερα στην προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη λαμβάνοντας κανονικά μέρος στην προπόνηση.

Από τους υπόλοιπους διεθνείς, ο Χρήστος Θεοδωράκης ξεκίνησε βασικός στην ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων σε εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με την Πολωνία.

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ είναι με την Εθνική Λευκορωσίας που δίνει απόψε φιλικό παιχνίδι στα Σκόπια ενώ οι Δημήτρης Λημνιός, Αλέξανδρος Κατράνης, Σπύρος Νάτσος είναι στην Εθνική Νέων που θα αντιμετωπίσει σε ματς με χαρακτήρα τελικού την Ολλανδία.

Από την σημερινή προπόνηση απουσίασε ο Γιώργος Ζησόπουλος που βρίσκεται στην Πιερία για το οδυνηρό καθήκον να οδηγήσει τον αγαπημένο του πατέρα Δημήτρη στην τελευταία του κατοικία.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο προπονητικό γήπεδο του Ασπρόπυργου.

O Aτρόμητος στο Working Group της ECA!

Διαβάστε περισσότερα: O Aτρόμητος στο Working Group της ECA!

Με την Β’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος Κάτια Κοξένογλου να εκπροσωπεί την ομάδα μας ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων (European Club Association) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα: O Aτρόμητος στο Working Group της ECA!

Το πρόγραμμα του Working Group που συμμετείχε ο Ατρόμητος αφορούσε την Ανάπτυξη των Ακαδημιών και την εκπόνηση προτύπων. Πρόεδρος του ήταν ο βετεράνος διεθνής Ολλανδός τερματοφύλακας Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ.

Για το πρώτο σκέλος της ανάπτυξης των ακαδημιών έγινε η παρουσίαση μιας έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην Ευρώπη και αξιολογήθηκαν τα αποτελέσματα της. Η έρευνα επικεντρώθηκε στο ποσοστό των διπλωματούχων προπονητών που εργάζονται στις Ακαδημίες και στις παροχές που προσφέρονται (ιατρικό επιτελείο, διατροφολόγοι, εκπαιδευτές). Για το δεύτερο σκέλος της εκπόνησης προτύπων έγινε παρουσίαση του σουηδικού και πορτογαλικού μοντέλου λειτουργίας των Ακαδημιών.

Αύριο θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση όλων των συλλόγων που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, μεταξύ των οποίων και ο Ατρόμητος.

 

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Πανιώνιο

Διαβάστε περισσότερα: Ξεκίνησε η προετοιμασία για Πανιώνιο

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Στην προπόνηση έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες πλην των διεθνών. Ο Γιάννης Μανιάτης που ήταν με την Εθνική Ανδρών στο Βέλγιο θα ενσωματωθεί αύριο. Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ που έπαιξε βασικός στην ήττα της Λευκορωσίας από την Σουηδία στην Στοκχόλμη με 4-0, αύριο έχει φιλικό στα Σκόπια. Ο Χρήστος Θεοδωράκης είναι με την Εθνική Ελπίδων για το αυριανό φιλικό στην Πολωνία.

Tέλος ο Δημήτρης Λημνιός και ο Σπύρος Νάτσος που αγωνίστηκαν για 90’ στη νίκη επί της Φινλανδίας με 4-1 μαζί με τον Αλέξανδρο Κατράνη είναι στην Εθνική Νέων που θα δώσει αγώνα-τελικό με αντίπαλο την Ολλανδία για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro

Συλλυπητήρια σε Ζησόπουλο

Μετά την ολοκλήρωσή της σημερινής προπόνησης ο Γιώργος Ζησόπουλος έμαθε το δυσάρεστο νέο της απώλειας του πατέρα του Δημήτρη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών χτυπημένος από την επάρατο νόσο. Ο αμυντικός της ομάδας μας θα απουσιάσει αύριο από την προπόνηση για να πει το «τελευταίο αντίο» στον πατέρα του στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του εκλιπόντος, τον Λόφο Πιερίας.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος, το υπαλληλικό προσωπικό και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή μας και στην οικογένεια του. Τους εύχονται δύναμη και κουράγιο!

Η Β’ Αντιπρόεδρος Αικατερίνη Κοξένογλου στις εργασίες της ECA

Διαβάστε περισσότερα: Η Β’ Αντιπρόεδρος Αικατερίνη Κοξένογλου στις εργασίες της ECA

H BAντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αικατερίνη Κοξένογλου θα εκπροσωπήσει την ομάδα μας στις εργασίες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων (European Club Association) που ξεκινούν αύριο και ολοκληρώνονται την Τρίτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο Ατρόμητος είναι τακτικό μέλος της ECA από τον Οκτώβριο του 2013 και οι προτάσεις που υποβάλλονται μέσω αυτής στην UEFA μπορούν να επηρεάσουν το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με την συνάντηση της ομάδας εργασίας (Working Group) στην οποία μετέχει ο Ατρόμητος και η οποία θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη των Ακαδημιών των Ομάδων και την εκπόνηση Προτύπων για τις Ακαδημίες Νέων.

Πρόεδρος του συγκεκριμένου Working Group είναι ο βετεράνος διεθνής Ολλανδός τερματοφύλακας Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ και αντιπρόεδρος ο διευθυντής ακαδημιών της Σάλκε Μπόντο Μένζε. Μετέχουν εκπρόσωποι από Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ, Ίντερ, Έβερτον, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Δυναμό Κιέβου κ.α.

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ECA, πάλι με την συμμετοχή της Αικατερίνης Κοξένογλου,  η ατζέντα της οποίας περιλαμβάνει νέες κατευθυντήριες γραμμές σε θέματα που συνάδουν με την συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων τόσο με την UEFA όσο και με τη FIFA.

Ο Μπογατσιώτης στο 1ο συνέδριο αθλητιατρικής της Ανόρθωσης!

Διαβάστε περισσότερα: Ο Μπογατσιώτης στο 1ο συνέδριο αθλητιατρικής της Ανόρθωσης!

Την άρτια κατάρτιση του στελεχιακού δυναμικού του Ατρόμητου καταδεικνύει η συμμετοχή του Γυμναστή Αποκατάστασης της ομάδας μας Δημήτρη Μπογατσιώτη στο 1ο συνέδριο αθλητιατρικής που διοργανώνει η Ανόρθωση, σήμερα και αύριο στη Λευκωσία.

Ο Δημήτρης Μπογατσιώτης είναι μεταξύ των βασικών ομιλητών που θα παρουσιάσουν ως εκπαιδευτές για πρώτη φορά στην Κύπρο το πρόγραμμα FIFA 11+ έχοντας λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση της παγκόσμιας ομοσπονδίας

Το “11 +” που παρουσιάζεται σήμερα είναι ένα πλήρες πρόγραμμα προθέρμανσης για τη μείωση των τραυματισμών π.χ θλάσεις, διαστρέμματα ποδοκνημικής, συνδεσμικές βλάβες του γόνατος κ.α ,σε ποδοσφαιριστές ηλικίας 14 ετών και άνω. Οι ασκήσεις έχουν στόχο την ενδυνάμωση των μυών του κορμού και των ποδιών, και επιπλέον, τον στατικό, δυναμικό και ενεργητικό νευρομυϊκό έλεγχο, τον συντονισμό, την ισορροπία, την ευκινησία και την βελτίωση στα άλματα.

Αύριο, δεύτερη μέρα, θα αναπτυχθούν θέματα αθλητιατρικής (προαγωνιστικός έλεγχος, πρόληψη τραυματισμών, μυικές κακώσεις – τραυματισμοί, doping, επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από τραυματισμό, διατροφή κ.α.).

Διαβάστε περισσότερα: Ο Μπογατσιώτης στο 1ο συνέδριο αθλητιατρικής της Ανόρθωσης!

Θα γεμίσουν τις μπαταρίες το Σαββατοκύριακο

Διαβάστε περισσότερα: Θα γεμίσουν τις μπαταρίες το Σαββατοκύριακο

Πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο έκαναν σήμερα οι παίκτες του Ατρόμητου και στην συνέχεια έμειναν ελεύθεροι για το Σαββατοκύριακο.

Θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα το πρωί για να ξεκινήσουν την προετοιμασία της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο την Κυριακή 2 Απριλίου.

Στην προπόνηση της Δευτέρας θα ενσωματωθεί ο Γιάννης Μανιάτης ο οποίος μετέχει στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τον αυριανό αγώνα στο Βέλγιο. Το ίδιο ισχύει και για τον Χρήστο Θεοδωράκη που είναι στην Εθνική Ελπίδων για το αυριανό φιλικό παιχνίδι εναντίον της Πολωνίας.

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ είναι με την Εθνική Λευκορωσίας στη Σουηδία και αγωνίζεται αύριο στο «Friends Arena» της Στοκχόλμης στο οποίο η ομάδα μας με αυτόν γκολκίπερ πέτυχε τη νίκη επί τις ΑΙΚ Στοκχόλμης με σκορ 3-1 το καλοκαίρι του 2015.

Οι Δημήτρης Λημνιός, Αλέξανδρος Κατράνης, Σπύρος Νάτσος αγωνίστηκαν χθες για 90 λεπτά στον πρώτο  αγώνα για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 που έδωσε η Εθνική Νέων με αντίπαλο την Ουκρανία (ήττα με 2-0). Ακολουθεί την Κυριακή το ματς με την Φινλανδία.

 1. Παρόντες όλοι πλην των διεθνών
 2. Στη «μάχη» των Εθνικών Ομάδων οι διεθνείς μας!
 3. Προπόνηση στο αθλητικό κέντρο
 4. Η σημερινή μέρα στο αθλητικό κέντρο
 5. Ήττα από την ΑΕΚ στο Περιστέρι με 1-0
 6. Συλλυπητήρια για Θόδωρο Νικολαϊδη
 7. Η αποστολή του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ
 8. Η πώληση εισιτηρίων σήμερα και αύριο!
 9. Αύριο ολοκληρώνεται η προετοιμασία για ΑΕΚ
 10. Μια «ζεστή» αγκαλιά στο 18ο Δημοτικό Σχολείο!
 11. Μανιάτης στην Εθνική Ανδρών! «4» στις Εθνικές Ελπίδων-Νέων!
 12. Από αύριο τα εισιτήρια με ΑΕΚ!
 13. Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για ΑΕΚ
 14. Η προσφορά αίματος μπορεί να σώσει μια ζωή!
 15. Πρόσκληση από Εθνική Λευκορωσίας για Γκορμπούνοφ
 16. Αποθεραπεία και spa όσοι έπαιξαν χθες
 17. Τα ισχύοντα για ΜΜΕ του αγώνα πρωταθλήματος με ΑΕΚ
 18. Ήττα από τον ΟΣΦΠ στο «Γ.Καραϊσκάκης» με 2-0
 19. Η αποστολή του αυριανού αγώνα
 20. Αύριο ολοκληρώνεται η προετοιμασία για ΟΣΦΠ
 21. Συνεχίστηκε η προετοιμασία για ΟΣΦΠ
 22. «Έφυγε» ο Ανδρέας Κουλόπουλος
 23. Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για ΟΣΦΠ
 24. Από αύριο η προετοιμασία για Ολυμπιακό
 25. Στο Δίκτυο Σχολών μας και ο Κλεάνθης Παραδεισίου!
 26. Νίκη με Ηρακλή στο Περιστέρι (1-0)
 27. Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος
 28. Η αποστολή του αγώνα
 29. Η Hellas Munchen στο αθλητικό μας κέντρο!
 30. Η Κ20 4-1 τον Ηρακλή, η Κ17 3-1 τον Πλατανιά